top of page

Utbud - Varaslättens bredband

Föreningens baspaketet är 369 kr/månad för Trippelavtal med Telia.

I detta ingår:

- Telias paket Lagom
- Internet, hastighet 250 Mbit ner, 100 Mbit upp
- IP- Telefoni
 (OBS: ej vid nyanslutning)
 

Det går också att välja om man vill ha något mer än föreningens baspaketet. Detta görs med Telia,  genom att logga in på mina sidor. 

Baspaketet faktureras av föreningen till medlemmar. Tillval kommer att faktureras av Telia direkt till medlemmar.

Obs: Krypteringsavgift utgår inte vid avtalat kollektivt kanalpaket. Krypteringsavgift tillkommer dock om den boende beställer extra kanaler från Telia.

Se sidan bli medlem, för anslutningskostnaden samt medlems-avgifter. Om du sedan har några frågor eller funderingar ska du inte tveka att kontakta oss.

Telia kanalpaket 'lagom' (kan ändras, se Telias hemsida)

Telia TV-box

Telia Play+

Det finns fler möjligheter att se på TV då även Telia Play ingår.

Telia Play är en streamingtjänst som ingår utan kostnad i alla Telias tv-paket.

Med Telia Play kan du ta del av hela ditt innehåll var du än är – som till exempel stranden, sommarstugan, husvagnen eller utomlands*. Du kan se innehållet i mobilen, surfplattan, datorn, smart-tv, Apple TV eller Chromecast m.m.

Extra Telia Boxar

I det kollektivavtalet vi har med Telia ingår det att en fastighet kan ha flera tv-boxar inkopplade utan att debiteras för Tvilling-abonnemang.  Extra boxar måste dock köpas själv då endast den första ingår.

(Om någon fastighetsägare får en faktura för Tvilling-abonnemang, skall fastighetsägaren kontakta Telias kundtjänst så att beloppet kan krediteras).

Streama via Smart TV m.m.

Många nya TV idag kommer med inbyggda smart funktioner där man kan installera appar såsom SVT-play, Netflix och andra direkt i TV:ens meny. En smart-TV behöver i princip bara kopplas till WiFi/internet för att kunna spela innehåll i dessa appar, på ett liknade sätt som att spela video i en dator, surfplatta eller mobil.

Även äldre TV kan kompletteras med en extern mediaspelare för att på så sätt lägga till smart-TV funktioner.  Det finns många mediaspelare att välja ifrån, men bara att nämna några populära har man Apple-TV, Google Chromecast, Xiaomi Mi TV-Box (eller Stick) eller Nvidia Shield Android TV. Se även www.google.com/search?q=bäst-i-test+mediaspelaren 

bottom of page