top of page
  • mark

Nytt alternativ vid fakturautskick

Den 1/12 skickades det ut nya fakturor som avser första kvartalet 2024, vi skickade en del som vi brukar med brev och epost men denna gång använde vi även e-faktura genom Kivra. Efter många förfrågningar om e-faktura hoppas vi att detta sätt skall fungera bra för er som efterfrågat det.


Skulle någon sakna sin faktura eller vill kunna få e-faktura i framtiden är ni välkomna att ringa in på 0512 – 74 66 30 eller mejla in på ekonomi@varaslattensbredband.se så hjälper vi er.

42 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

FÖRENINGSSTÄMMA Söndagen den 30 Juni 2024

VARASLÄTTENS BREDBAND EK. FÖR kallar till FÖRENINGSSTÄMMA Söndagen den 30 Juni 2024 kl 19.00 i konferensen på gradgatan 2 i vara. Medlemmar i Varaslättens Bredband Ek. Förening välkomnas till ordinari

Större avgrävning

Vi har blivit informerat att det har hänt en större avgrävning av fiberkabeln i Håkantorp området, vilket påverkar många hus i f.d. Varaslättens-området. Kvänum energi jobbar på att åtgärda det, men d

Gräva på egen tomt? Ledningskollen

Om du ska gräva på egen tomt behöver du veta om det sen tidigare finns ledningar i marken som du helst inte vill gräva av. Se gärna vår nya sida om Ledningskollen för mer info.

Comments


bottom of page